^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

Zdravím,

Chcel by som sa rozprávať o týchto izmoch, proti ktorým bola naša krajina od kedy bola založená. Je fašizmus, komunizmus, socializmus, nacizmus atď.. kolektivizmus? Je kolektivizmus to čím trpíme? Ja napríklad volám komunizmus komunizmom, pretože to je termín ktorý poznám.

 

Ty však veríš že je to kolektivizmus.

Áno presne tak. Hegelova dialektika spočíva v tomto-


 Agenda/centralizácia moci/ vedie k téze napr. vytvorenému teroristickému útoku, na ktorý je antitézou napr. represívny policajný štát, následne nastáva syntéza kedy sú ľudia presvedčení, že v rámci istoty bezpečnosti je dobré odovzdať svoje práva do rúk tzv. ochrancov teda vlády - hŕsky paplášov.

Pozrite sa, naše životy sú neustále manipulované touto hegelovskou dialektikou. 

Ľudia, ktorí túto metódu používajú sú megaboháči vlastniaci centrálne banky. 

/Poznámka respublica toto video odporúčame pre hlbšie pochopenie témy./

 

A jediné banky ktoré možu tlačiť menu majú biliónové dlhy ale aj biliónové aktíva.
 Týchto jednotlivcov som študoval dlhý čas a prišiel som na to že nám neustále ponúkajú jednu z dvoch možných falošných volieb. Najlepšie to znázorňuje v USA "konflikt" medzi republikánmi a demokratmi. 
Je úplne jedno, ktorú z týchto dvoch falošných možností si vyberiete. Je úplne jendo kto je v úrade či Clinton, či Obama, vždy skončíme s tým istým, viac zadĺžení s väčšou stratou slobody, vojnami, pričom celá táto schéma ide vždy jedným smerom./K despotizmu - tyranii/
Sú to dve cesty ktoré vedú k rovnakému bodu. Teda sa jedná o falošné možnosti. Nikdy nemáte možnosť vrátiť sa k ústave, ľudským slobodám, tzv. "sound money" a k iným dobrým veciam na ktorých boli USA založené. Na celom svete sme mali 2sv. vojnu boj Komunizmus vs Fašizmus.
Mali sme tu Nemcov a Sovietov s dvomi kolektivistickými systémami, ktorí sa bili medzi sebou na smrť. USA vyhrali vojnu a v 90 tych rokoch sa rozpaldo aj ZSSR, ted aby sa mohlo zdať, že USA vyhrali. Ja by som o tomto polemizoval, si skôr myslím že to boli Sovieti ktorí vyhrali.


Ak sa dnes pozriete pozorne zbadáte že v USA nieje nič čo by nebolo v komunistickom manifeste. Teda USA smerujú k tomuto.
Komunistický manifest:

1. zrušenie, postupné odstránenie súkromného majetku
2. vysoká progresívna daň z príjmu.
3. zrušenie všetkých práv na dedičstvo
4. konfiškácia majetku všetkých prisťahovalcov a rebelov
5. centrálna banka
6. vládna kontrola nad komunikáciami a dopravnou sieťou
7. vládna kontorla nad továňami a poľnohospodárstvom
8. vládna kontola práce
9. korporátne farmy, regionálne plánovanie
10. vládna kontola vzdelávania

 Je to preto lebo títo ľudia zhromaždujú moc. Potrebujú všetku moc. Oni vedia že nakoniec budú vlastniť všetky dlhy a celý svet bude ich dlžníkom.

Je treba vidieť že všetka táto moc je zodpoevdná za najhoršie veci v spoločnosti. Na vrhcole vštekých týchto kolektivistických schém stoja najväčší psychopati a sociopati.
Máme tu citát: ,, Moc korumpuje a absolútna moc korumpuje absolútne" ale ja si to nemyslím ,, Ja si myslím, že je to korupčník, ktorý hľadá moc. Človek ktroý potrebuje manipulovať iných ľudí. 
Ten prechádza na vyšší a vyšší rebríček v spoločnosti podľa toho akú má inteligenciu. Musíte si všimnúť že na významných postoch tohto sveta sú ľudia, ktorí by neváhali iným podrezať hrdlo, títo ľudia sa strašne usilujú o moc.

/poznámka respulica oprúčame toto video na objasnenie úlohy psychopatov a sociopatov v spoločnsoti.

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.