^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

napísal Stephen Lendman

Teror ako nástroj policajného štátu.

17. apríla mainstreamové médiá priniesli informácie o tom, že Obama a senátor Roger Wicker dostali listy obsahujúce podozrivé látky.
Testovanie ľuďmi z FBI pokačuje. Predbežné správy potvrdzujú ricín. Avšak, kvôli nekonzistentným výsledkom je potrebná ďalšia analýza.

Číst dál...

Známa to virtuálna mena, ktorá "nemôže byť manipulovaná" pretože peer to peer(čítaj per, vyper a vypadni), bola včera skosená kosákom a zbitá kladivom po dosiahnutí úrovne 265USD, keď následne dopadla skosená na 105USD, odskočila na 200USD, kladivo na 140 atď. Obchodovanie bolo pozastavené na dobu 12h po páde BTC na úroveň 79USD.

Toto ródeo by asi lepšie opísala naša afroamerická svetoobčianka spoza mláčky:

 

Žeby ďalšia výhodná, špekulatívna pozícia pre vstup...???

 


V marci, šesť rokov po založení, začali prenikať z ECB prvé výsledky bohatstva domácností v eurozóne.
Ale keď Bundesbanka odmietla publikovať nemecké dáta, zasvätení začali šípiť dôvod: Bolo by rozbuškou na dnešnú dlhovú krízu a záchrané balíčky priznať, že talianske domácnosti boli omnoho bohatšie než nemecké. Šokujúca a zavádzajúca stopa! Pravda sa ukázala byť ešte viac šokujúca.

Číst dál...

príspevok čitateľa: Človek ktorý zažil kubánsky komunistický režim, bráni druhý dodatok!

 

V minulosti som si dopisoval s niekoľkými pamätníkmi komunistického despotizmu, a to, čo som našiel bolo, že väčšina, ak nie všetci prisťahovalci, ktorí skutočne žili v kolektivistickom systéme a odzbrojenej spoločnosti, bojujú tvrdšie v rámci ochrany americkej ústavy, ako polovica ľudí, ktorí sa tu narodili. Existuje veľa nezrelých "detí" v tejto krajine, ktorí nemajú pochopenie v rámci dôsledkov nastúpenej cesty pre našu spoločnosť. Pozerajú sa na veľké vlády ako na svojho opatrovníka, pretože sú príliš leniví alebo ľahostajní, aby sa o seba postarali sami. Pozerajú sa na veľkú vládu ako na svojho ochrancu, pretože sú zbabelí a nemajú žiadnu predstavu o sebaobrane. Pozerajú sa na veľkú vládu ako na útočného psa, za ktorého sa môžu skrývať, keď sa snažia presadiť svoju ideológiu a fanatizmus na nás ostatných. Klaňajú sa veľkej vláde, pretože sa obávajú, že sa stanú "klincom", ktorý vyčnieva. Legitimizujú toto autoritárstvo, pretože nemajú žiadnu česť a zmysel pre zhodnotenie situácie, pokiaľ ide o pojmy skutočnej slobody. 

Číst dál...

Kyle Bass: ,,Japonskí dôchodcovia prídu o polovicu svojich životných úspor."

Kyle Bass poznamenal, že určiť koniec 70 ročného dlhového cyklu je naivné, kombinácia oživenia nacionalizmu /vplyv obchodovania s Čínou/ a ničivý dopad zemetrasení a následných tsunami /ktoré drasticky zmenili japonský dodávateľský reťazec/ posunuli japonskú obchodnú bilanciu do najhoršej situácie, kedy
aj bežný účet je negatívny. Všetci toto ale popierajú, vláda nedokázala zvládnuť tieto problémy ani za posledných 20 rokov.

Číst dál...

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.