^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

 



G. Celente

G.H.:  Zdravím, som Greg Hunter, dnes sa budeme rozprávať s Geraldom Celente zakladateľom Trends Journal-u, ktorý už viackrát zverejnil veľké varovania a jeho posledné smerujú k dvom konkrétnym otázkam. 
 Je to otázka blízkeho východu a otázka ekonomiky. Tak sa presuňme k ekonomike a 1 percentnému negatívnemu rastu po všetkých tých tlačeniach peňazí. Čo si myslíte, aká je prognóza na rok 2013?

 

Číst dál...


Podobné scenáre sme videli už v minulosti, jedná sa o rôzne akcie v ktorých masívna finančná sila
nadnárodných korporácií je schopná kúpiť si zákonodárcov, ktorí boli zvolení aby zastávali práva voličov.
Avšak tentokrát Monsanto nastavilo laťku ešte vyššie. Namiesto toho aby rozdalo pár úplatkov alebo sa vyhlo
reguálciám USDA, lobisti Monsanta zašli tak ďaleko že zahrnuli legislatívne pripomienky do nového zákona 
ktorý stavia Monsanto nad federálnu vládu.

 

Číst dál...

"Nie je prostriedok ako sa vyhnúť konečnému kolapsu spôsobeného úverovou expanziou. Alternatívou je iba to, či kríza príde skôr, v dôsledku dobrovoľného upustenia od ďalšej úverovej expanzie, alebo neskôr, ako konečná alebo totálna katastrofa, v dôsledku jej pokračovania. "Ludwig von Mises"

Cyprus

Udalosti na Cypre môžu byť neskôr zaznamenané v knihách histórie ako katalyzátor pádu, storočia budovanej, pyramídovej hry. Mohlo by to byť prirovnávané k udalosti v Sarajeve, ako príčiny vzniku 1. Svetovej vojny, alebo rozpadu Kreditanstalt v roku 1931 ako počiatku veľkej hospodárskej krízy. 

Číst dál...

 

 

http://demonocracy.info/

 Chceme sa pridať? Náš dlh činí cca 6000 Euro na obyvateľa SR. Ospravedlňujeme sa, chceli sme byť optimisti, cca 7000 Euro na obyvateľa

http://www.iness.sk/stranka/8095-Dlh-na-Slovaka-presiahol-7-000-eur.html

http://cenastatu.sk/

 

 

Podľa poslednej predpovede SocGen. to budú medvede kto vyhrá a predpokladajú pokles žltého kovu na úroveň 1400 USD/oz koncom roka. Tieto predpovede sa akosi zaujímavo menia vzhľadom na sentiment ešte zaujímavejšie podporovaný Goldman Sachs. Naopak, top prognostik Gerald Celente, ako aj "zlatí" inestori Jim Sinclair, Eric Sprott, Rick Rule sú veľmi pozitívne naladení na budúcnosť ceny zlata. V prípade, že udalosti okolo Cypru budú mať dopady ako udalosti v roku 2011 pri panike ohľadom Grécka, nemáme najmenší dôvod byť skeptickí voči tomuto kovu.

Naša rada znie, nakupujte za akciové ceny, so zľavou.

Keep stacking physical!

ECB chce, aby sa zabránilo toku kapitálu z Cypru.

1. obmedzené množstvo výberov z bankomatov (v súčasnej dobe je limit 400 Eur za deň)

Navyše sa hovorí o úplnom zmrazení a umožnení prevodov vkladov len s predchádzajúcim súhlasom centrálnej banky. Ako dlho budú peniaze zmrazené na účtoch ešte nebolo rozhodnuté.

 

http://www.handelsblatt.com/politik/deutschland/kapitalflucht-ezb-bereitet-kapitalverkehrs-kontrollen-fuer-zypern-vor/7969670.html

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.