^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

Vlády sa stávajú čoraz autoritárskejšími. Uvrhli nás na 18 mesiacov do lockdownov a teraz prenasledujú občanov, ktorí sa odmietajú zaočkovať nebezpečnými vakcínami.

Mnohí kresťania si myslia, že ide o „Boží plán“ a nechávajú to diať sa, lebo sa im to javí ako „koniec časov“, ako je opísaný v Knihe Zjavenia. Toto však nie je Boží plán, skôr kabalistická psychologická operácia na oklamanie ľudí, aby prijali svoju genocídu, považujúc ju za biblické proroctvo.

Číst dál...

 ,,Muž nieje o nič menej otrokom len preto, že je mu umožnené vybrať si svojho pána raz za niekoľko rokov."

LYSANDER SPOONER
 
,,Ak zdaňovanie bez súhlasu nieje krádežou, potom stačí aby sa hocijaká banda zlodejov vyhlásila za vládu a všetky jej zlodejstvá budú legalizované."
Lysander Spooner
 
,,Prirodzené práva človeka sú jeho vlastné, aj napriek celému svetu, a každé ich porušenie je rovankým zločinom; či je spáchané jednotlivcom alebo miliónmi; či je spáchané jedným mužom nazývajúcim sa zlodej, alebo miliónmi nazývajúcimi sa vlády. "
Lysander Spooner, No Treason: The Constitution of No Authority
 
 
,,Žiadnej takzvanej vláde nemôže byť dôverované a nemože byť o nej rozumne súdené, že má na zreteli čestné ciele pokiaľ sa takáto vláda plne nespolieha na doborvoľnú podporu."
LYSANDER SPOONER
 
 
,,Ak možu byť niektorému mužovi odobraté peniaze entitou, ktorá sa nazýva vláda, bez jeho osobného súhlasu, potom sú všetky jeho ostatné práva odobraté spolu s týmto; pretože za tieto peniaze vláda môže a najme vojsko aby sa za ňu postavilo, vláda ho može prinútiť podrobiť sa jej arbitárnej moci a zabiť ho ak by vzdoroval. "
Lysander Spooner
 
 
,,Pokiaľ sudca nemá právo súdiť oprávnenosť a spravodlivosť zákonov ktoré vydáva vláda tak jednoducho  nemôže urobiť nič na ochranu občana pred útlakom zo strany vlády; pretože neexistuje taký útlak, ktorý by si vláda neautorizovala podľa práva a zákonov."
Lysander Spooner
 
 

 

Prípady delta

od 1. feburára 2021 do 17. septembra 2021

Nevakcinovaní: 257,357
Vakcinovaní 1. dávka a 2. dávka spolu: 277,000

Číst dál...

Experiment Rosenau-a, 1918-1919

 

Dr. Milton Joseph Rosenau

Zhrnutie experimentu v správe o verejnom zdraví.

 
Zrejme najzaujímavejšie epidemiologické štúdie prevedené počas pandémie v rokoch 1918-1919 boli experimenty na ľuďoch vykonané Verejnou Zdravotnou Službou amerického námorníctva pod dohľadom Miltona Rosenaua na Gallops Island, v karanténnej stanici Bostonského prístavu a na jeho náprotivku Anjelskom ostrove San Franciscu.
Experiment sa začal so 100 dobrovoľníkmi z námorníctva ktorí nemali žiadny záznam o prekonaní chrípky.

Číst dál...

(Pozn. moderátor: rozmýšľajte slobodne, logicky a kriticky, konajte samostatne a rovnako slobodne. Toto platí tak v otázke očkovania, ako aj politiky, kde si už určité skupiny a politici, momentálne sa tváriaci opozične, mädlia ruky, dúfajúc v nekonečnú hlúposť občanov v otázkach politiky=dualizmu. To posledné, čo si títo oportunisti prajú, je skutočná sloboda a zodpovednosť jednotlivca. Priama demokracia, bez zasahovania, hlasovania o základných ľudských právach a slobodách. Inými slovami, ak by sa nám toto podarilo dosiahnuť, tak by sa títo paraziti, tak bývalí, ako aj súčasní, ocitli na dlažbe, so všetkými dôsledkami v rámci ich konania...)

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.