^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?


Čo je to vlastne teror pod falošnou vlajkou?

Terorizmus pod falošnou vlajkou je definovaný ako útok, vlastnou vládou na vlastných občanov, pričom z útoku sú falošne obvinení ľudia, proti ktorým chce vláda ísť do vojny za účelom ospravedlnenia tejto agresie. Wikipédia definuje útok pod falošnou vlajkou takto:

Operácie pod falošnou vlajkou sú tajné operácie vykonávané vládami, korporáciami, alebo inými organizáciami, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa navonok javili ako práca vykonaná inými subjektmi. Názov "operácie pod falošnou vlajkou" je odvodený z vojenského konceptu mávania falošnými farbami, t.j. mávaním inej zástavy ako je vaša vlastná. /napr. Prepadnutie vysielača v Gliwiciach, prepadnutie Slovenska maď. vojskami s bielymi zástavami v roku 1939 /
Operácie pod falošnými vlajkami však niesu limitované len na vojnové konflikty a protipovstalecké operácie, ale sú používané aj v časoch mieru, napríklad v Taliansku počas tamojšej stratégie vyvolávania napätia.
http://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_of_tension


Názov operácií pod falošnou vlajkou pochádza zo starých čias, drevených lodí, kedy jedna loď vyvesila vlajku svojho nepriateľa a následne s touto vlajkou zaútočila na jednu z lodí svojho vlastného námorníctva. Pretože loď ktorá vyvesila nepriateľskú zástavu a nie zástavu skutočnej krajiny, ku ktorej prináležala, tento útok bol nazvaný útokom pod falošnou vlajkou.
Toto poňatie vojny bolo nakoniec široko uplatňované, až to nakoniec pravidlá útokov pre námorné, vzdušné a pozemné sily úplne zakázali.
Mnohí vodcovia v histórii tieto útoky pod falošnou vlajkou poznali.
Mnohí veľkí ľudia histórie ale poznali aj nebezpečenstvo týchto útokov pod falošnou vlajkou.

Platón povedal:

,,Toto, a nič iné, je koreňom z ktorého vychádza tyran, ten keď sa prvýkrát objaví je ochranca."

James Madison, prezdient USA, povedal:

,,Ak tyrania a útlak vstúpia do tejto krajiny, bude to pod rúškom boja proti zahraničnému nepriateľovi."

Adolf Hitler tvrdil :

,,Terorizmus je najlepšia politická zbraň, pretože nič nevedie ľudí lepšie, ako strach z náhlej smrti."

Herman Goering:

,, Samozrejme, ľudia nechcú vojnu. Ale koniec koncov sú to vodcovia krajín, ktorí určujú politiku a je skutočne jednoduchou záležitosťou spojiť ľudí, či je to v demokracii, fašistickej diktatúre, parlamente alebo komunistickej diktatúre. Či je prítomné hlasovanie alebo nieje prítomné, ľuďom neustále musia byť ponúknutí vodcovia. Je to ľahké. Všetko čo potrebujete urobiť je povedať im, že sú napadnutí, odsúdiť pacifistov za nedostatok vlastenectva a vystavovanie krajiny nebezpečenstvu. Takto podobne to funguje v každej krajine.

Jozef Stalin:

,,Najľahším spôsobom, ako získať kontrolu nad populáciou, je vykonávať teroristické akcie.
/Verejnosť/... bude volať po takýchto zákonoch, ak ich osobná bezpečnosť bude ohrozená."


Vlády na celom svete sami priznávajú, že vykonávajú útoky pod falošnými vlajkami ktoré spôsobujú teror.

Major z nacistickej SS priznal pri norimebrskom tribunále, že zakiaľ bol pod velením šéfa gestapa, on a niekoľko iných nacistických agentov, vykonávali útoky
proti ich vlastným ľuďom a zdrojom za ktoré boli následne obvinení Poliaci, aby ospravedlnili inváziu do Poľska. Nacistický generál Franz Halder tiež dosvedčil
pred norimberským súdom, že nacistický vodca Herman Goering schválil podpálenie nemeckého parlamentu a potom falošne obvinil komunistov za podpaľačstvo.
CIA priznala, že si najímala Iráncov v roku 1950, ktorí mali vystupovať ako komunisti a vykonať bombové atentáty v Iráne aby dostali krajinu z rúk
demokraticky zvoleného premiéra.
CIA tiež pripúšťa že bunky izraelských teroristov operujúce v Egypte položili bomby v niektorých budovách, vrátane budovy americkej diplomacie a následne podtsrčili dôkazy obviňujúce Arabov. Jedna bomba vybuchla predčasne, čo umožnilo Egypťanom identifikovať skutočných útočníkov a niekoľko izraelčanov sa nakoniec priznalo.
Bývalý taliansky premiér, taliansky sudca a šéf talianskej kontrarozviedky priznal, že NATO s pomocou Pentagonu a CIA vykonalo teroristické bombové útoky
v Taliansku a iných európskych krajinách, v roku 1950 a obvinilo komunistov, aby získali podporu ľudí pre ich vlády v Európe v ich boji proti komunizmu.
Ako jeden účastník tohto tajného programu prehlásil:
,,Mali ste útočiť na civilov, ľudí, ženy, deti, nevinných ľudí, neznámych ľudí, ktorí boli načisto vzdialení nejakému politickému boju. Dôvod bol jednoduchý.
Tieto útoky mali donútiť týchto ľudí, teda taliansku verejnosť, aby sa obrátila na štát a žiadala väčšiu bezpečnosť."
Viď. napríklad toto- / Taliansko a iné európske krajiny, ktoré boli cieľom týchto útokov sa pridali k NATO ešte predtým, než sa tieto útoky udiali./

pozrite sa tiež na toto-

BBC secial
Ako americká vláda priznala, nedávno boli odtajnené dokumenty ukazujúce, že v roku 1960 americkí náčelníci štábov podpísali plán vyhodiť do vzduchu
Americké lietadlá/ pomocou vypracovaného plánu zahŕňajúceho striedanie lietadiel/, a tým tiež spáchať teroristický čin na americkej pôde ba následne
obviniť Kubáncov v záujme ospravedlniť ináziu do Kuby.

Pozrite si reportáž ABC, oficiálne dokumenty a tiež si pozrite rozhovor s investigatívnym podukčným ABC world news Petrom Jennings-om.
2 roky predtým americký senátor George Smathers vyjadril názor, že USA vytvorili falošný útok na záliv Guantanámo, čo by nám dalo zámienku ísť zvrhnúť Castra. Oficiálne dokumenty ministerstva zahraničia ukazujú že iba 9 mesiacov predtým, čo bol plán navrhnutý náčelníkom štábov, vedúci zboru náčelníkov
a ostatní vysokopostavení úradníci diskutovali o vyhodení do vzduchu konzulátu v Dominikánskej republike, aby ospravedlnili inváziu do krajiny. Tieto 3 plány neboli uskutočnené, ale boli diskutované ako seriózne návrhy.
The South African Truth a Reconciliation Council zistili, že v roku 1989 Civil Cooperation Bureau/ tajná pobočka juhoafrických obranných síl/ sa obrátil na
experta na výbušniny a požiadali ho o spoluprácu zamierenú na diskreditáciu ANC /Afrického národného kongresu/ cez bombový útok na policajné vozidlo vyšetrovateľa a týmto spôsobom sa pokúšali vykresliť ANC...

Alžírsky diplomat a niekoľkých alžírskych dôstojníkov z alžírskej armády potvrdilo že v roku 1990, Alžírska armáda často masakrovala alžírskych civilistov a potom z týchto masových vráž obviňovala islamských militantov. /pozrite si video France Presse 9/27/2002, Francúzky súd zamietol žalobu za ohováranie
proti autorovi/

Podľa Washington post, indonézka polícia potvrdila, že indonézka armáda zabíjala amerických učiteľov v Papue v roku 2002 a obviňovala z týchto vrážd
Papuánsku separatistickú skupinu za účelom, aby túto skupinu zaradila na zoznam teroristických organizácií.
Bývalý rešpektovaný indonézsky prezident tiež potvrdil, že vláda pravdepodobne hrala úlohu aj pri bombových útokoch na Bali.

Ako hlásilo BCC, N.Y.T., Associated Press, Macedónski úradníci pripustili, že vláda chladnokrvne zavraždila 7 nevinných imigrantov a predstierala, že to boli vojaci Aĺ Kájdy, ktorí sa snažili zabiť macedónskych policajtov, to všetko preto, aby sa mohli zapojiť do "vojny proti terorizmu".

Hoci dnes FBI pripúšťa, že do antraxových útokov v roku 2001 boli zapojení niekoľkí americkí vládni vedci, starší úradník FBI hovorí, že FBI bolo povedané koho obviniť z antraxových útokov, vinníkom mala byť Al Káida. Vládni úradníci tiež potvrdili, že Biely dom sa pokúšal spojiť antrax s Irakom, ako ospravedlnenie a oprávnenie na zmenu režimu v tejto blízkovýchodnej krajine.

Bývalý ústavný právnik John Yoo naznačil, že v roku 2005 mohli USA ísť do ofenzívy proti Al Kájde len preto, lebo:

,,Naše tajné služby vytvorili falošnú teroristickú organizáciu. /tajné služby/Mohli mať svoje vlastné webové stránky, náborové centrá, tréningové tábory a finančné zaisťovacie operácie. Mohli uskutočňovať falošné teroristické útoky a vyťažiť z reálnych teroristických útokov, mohli pomáhať zasiať zmätok v radoch Al Káidy, čo spôsobilo pochybosti autorít o oznámeniach, ktoré dostávali."
United Press international jún 2005

Amnerický spravodjacovia a tajní agenti hlásia, že niektorí povstalci v Iraku používajú súčasné modely Beretta 92 pištolí, ale zdá sa, že tieto pištole majú zmazané sériové čísla. Tieto zmazané čísla sa nejavia ako mechanicky odstránené ale zdá sa, že už vyšli priamo z výroby bez sériových čísel.
Analýza naznačuje, že nedostatok sériových čísel na zbraniach poukazuje na to, že tieto zbrane boli vyrobené a určené pre spravodajské operácie alebo teroristické bunky s podstatnou podporou krytia od vlády. Analytici špekulujú, že tieto zbrane boli pravdepodobne buď z MOSSADu alebo zo CIA. Analytici tiež špekulujú, že títo agenti provokatéri používajú nevystopovateľné zbrane, hoci americké autority používajú povstalecké útoky proti civilistom, ako dôkazy nezákonnosti odporu.

Polícia v Quebec potvrdzuje, že v 2007, výtržníci nesúci kamene na mierový protest boli v skutočnosti tajní policajti z Quebecku.

Na protetsoch proti G 20 v Londýne v roku 2009, britský člen snemovne videl v civile oblečených policajtov ako sa snažili dav podnecovať k násiliu.
Kolumbíjský armádny generál potvrdil, že jeho jednotka zabila 57 civilistov, potom ich obliekla do uniforiem a vyhlásila, že to boli rebeli zabití v boji.
Americkí vojaci dosvedčili, že keď pozabíjali nevinných Iračanov a Afgáncov nahádzali k ich mŕtvolám zbrane, aby mohli predstierať, že to boli militanti.

A dôležitá súčasná hrozba....

Ak sa nepoučíme z našej histórie, sme odsúdení si ju zopakovať. Ale ak sa ľudia poučia z týchto útokov pod falošnou vlajkou, tieto útoky stratia efektívnosť.

Toto niesú staré správy.

Útoky pod falošnými vlajkami na začatie nových vojen sú súčasnou hrozbou v Sýrii aj Iráne:
Bývalý poradca pre národnú bezpečnosť Zbigniew Brzezinski /ktorý pomáhal vytvárať Al Kájdu na boj proti sovietom v Afganistane/ povedal pred senátom, že
v USA sa môže odohrať teroristický čin a falošne obvinil Irán zo zodpovednosti, aby ospravedlnil vojnu proti tomuto národu.

Daniel Ellsberg, slávny papierový informátor z Pentagonu, povedal: ,, Ak nastane nejaký ďalší teroristický útok, verím, že prezident dostane čo chce. "
Čo zahŕňa aj vojnu v Iráne.

Robert David Steele - 20 rokov služby v Marine Corps jednotkách a spravodajský dôstojník a bývalý dôstojník CIA povedal že rôzne elementy vo vláde USA
sa snažia vyprodukovať operáciu pod falošnou vlajkou a obviniť Irán.
Vysokopostavný dôstojník CIA Michael Scheuer, ktorý bol veliteľom jednotky CIA s úlohou chytiť Bin Ládina povedal, že Izrael alebo Saudská Arábia by mohla byť rozbuškou, ako podnietiť vojnu s Iránom.
Ron Paul varoval pred "Gulf of Tonkin -štýlom incidentu", v Iráne víťaz pulitzerovej ceny investigatívny reportér Saymour Hersch tvrdí, že existuje mnoho nápadov ako vyprovokovať vojnu, ako napríklad vybudovaním lodí, ktoré budú vyzerať ako Iránske, a následne na nich vypustiť americké námorné jednotky...
Veľmi vplyvný Brookings inštitút napísal správu v roku 2009 s názvom " Ktorou cestou do Perzie?", 
kde sa píše na stranách 84-85 citujeme:

Bolo by oveľa lepšie, keby spojené štáty mohli uviesť iránsku provokáciu ako ospravedlnenie pre nálety predtým, než budú vykonané. Je jasné, že nevyprovokovaná, čím šokujúcejšia a čím smrteľnejšia iránska akcia bude, tým lepšie pre spojené štáty. Samozrejme, bude veľmi obtiažne pre USA
vyprovokovať Irán do takých rozmerov bez toho, aby ostatný svet nespozoroval túto hru, čo by mohlo celý tento plán podkopať.
/Jednou z metód, ktorá by mala nejakú nádej na úspech, by bolo nafúknuť skryté úsilie o zmenu režimu v nádeji, že Teherán by to chcel otvorene oplatiť alebo aspoň čiastočne, čo by potom mohlo byť nazvané ako nevyprovokovaná Iránska agresia./

Bývalý člen britského parlamentu tvrdil že je tu veľmi reálne nebezpečenstvo že vláda USA zohrá teroristický útok pod falošnou vlajkou aby ospravedlnila vojnu s Iránom.
Mnoho vysokých spravodajských dôstojníkov, zahŕňajúc tých ktorí každý deň osobne oboznamovali prezdientov s otázkami národnej bezpečnosti vyhlásili,
že lepšia komunikácia medzi Iránom a USA je potrebná na zníženie nebezpečenstva skrytého útoku pod falošnou vlajkou.

zdroj:http://www.washingtonsblog.com/2012/09/false-flag-2.html
pozn. respublica: v originálnom článku sú ku každej udalosti uvedené zdroje.

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.