^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

Brandon Smith

 

Minulý rok som rozsiahlo písal o tom, čomu hovorím „veľká konzervatívna migrácia“ a jej posun v demografii USA, ktorý nebol zaznamenaný od Veľkej hospodárskej krízy. Približne 8,9 milióna Američanov sa presťahovalo od začiatku covid obmedzení. Veľká časť týchto ľudí opúšťa ľavicovo orientované modré štáty a sťahuje sa do konzervatívnych červených štátov na západe a juhu. Štáty ako Kalifornia, Illinois, New York a New Jersey boli na čele zoznamu štátov, z ktorých chceli ľudia uniknúť.

 

Odpoveď ľavicových štátov bola zábavná. Napríklad Kalifornia sa pokúsila zakryť údaje o strate obyvateľstva a odmietla existenciu migrácie. Tvrdia, že štátna populácia v skutočnosti rastie, ale nezmieňujú sa o tom, že väčšinu „prírastkov“ populácie Kalifornie tvorili deti spolu s nárastom nelegálneho prisťahovalectva.  Napriek tomu to nevyvážilo 267 000 jednotlivcov a rodín, ktoré opustili štát iba za posledné tri mesiace roku 2020. To je celé mesto ľudí, ktoré odišlo za 90 dní.

 

A kam títo ľudia smerujú? Miesta ako Idaho, Texas, Tennessee, Florida atď. VŠETKO červené štáty, ktoré bojujú proti drakonickým obmedzeniam a ďalším protiústavným opatreniam. Zdá sa, že jediným odľahlým miestom je Oregon, ktorý tiež zaznamenal prudký nárast počtu obyvateľov, a zdá sa, že to je skutočne migrácia Kalifornčanov na sever.

 

To vedie niektoré konzervatívne skupiny k presvedčeniu, že dochádza k „invázii“ liberálov do červených štátov. Po prezretí údajov a stretnutí sa s mnohými ľuďmi, ktorí sa sťahujú do mojej oblasti v Montane, považujem príbeh „liberálnej invázie“ za falošný.

Ľavičiari sa nesťahujú do červených štátov, aspoň nie veľmi často. Neutekajú zo svojich bezpečných priestorov. Namiesto toho sa presťahujú o hodinu alebo dve z miest, od ktorých sú závislí. To ukazujú údaje zo San Francisca. Viac ako 80% ľudí, ktorí sa sťahujú z mesta, zostáva v Kalifornii. Inými slovami, niektorí ľavičiari sa chcú dostať z miest, ale nechcú sa vzdialiť od svojich milovaných progresívnych utópií a určite neplánujú sťahovanie do konzervatívnych štátov v pokuse o ich „ovládnutie“.

 

Prečo táto teória pretrváva je mimo mňa, pretože nemá základ v skutočnosti.

 

Nie, ľudia ktorí sa dnes pohybujú cez štátne hranice sú väčšinou konzervatívni, hromadne sa zhromažďujú v červených štátoch a účinky boli dosť dramatické. Ceny domov prudko vzrástli kvôli extrémnemu dopytu. V Montane ľudia kupujú nehnuteľnosti, často len pozemky, na ktorých sa snažia stavať. Cena dreva sa strojnásobila a ktokoľvek v stavebnom priemysle je zarezervovaný na rok a pol. Prichádzajú noví obyvatelia, ktorí prehľadávajú vývesky a hľadajú KAŽDÉHO, kto by pre nich mohol pracovať. Nikto nie je k dispozícii. Nikto, koho poznám, nič také som za svoj život nevidel.

 

Našťastie sa zdá, že veľa týchto ľudí je z hľadiska princípov na tej istej strane. Všetci, s ktorými som sa stretol, sú konzervatívni a väčšinou sú to prepperi. Presťahovali sa sem, pretože vedia, čo príde, a chcú, aby ich obklopovali rovnako zmýšľajúci susedia, keď nastane SHTF. Konkrétne nechcú byť prichytení izolovaní v modrom štáte, keď sa covid pasy, rúška a lockdowny stanú pre nich a ich deti bežnou súčasťou života. Chcú zostať slobodní.

 

Na druhej strane tiež počúvam fámy, že relatívne malý počet ľavičiarov, ktorí žijú v mojom kraji, chce odísť. Niektorí vyjadrili potrebu odísť a dovolenkovať na miestach ako Portland v Oregone, kde sa „cítia v bezpečí“, pretože „všetci majú masky“. A hovorím, dobre pre nich. Dúfajme, že tam zostanú. Tieto typy ľudí sú mizerní svojimi výhovorkami pre ľudí a znepríjemňujú život všetkým ostatným okolo seba, neustálym fňukaním nad tým, ako „nikto nedodržiava pravidlá“.

 

Ako referenciu, za viac ako rok v mojom kraji došlo iba k 17 úmrtiam na covid. Úmrtnosť neexistuje a vírus už oblasťou prešiel takmer u všetkých infikovaných alebo bez príznakov. Nikto v Montane sa tohto vírusu nebojí, okrem hŕstky slabomyseľných pokrokárov.

 

Mám podozrenie, že keď bude všetko povedané a urobené do konca roku 2021, USA sa v podstate rozdelia na dva odlišné národy: ľavicový marxistický národ, ktorý sa naďalej mení na tyraniu, a konzervatívny národ, kde sa chcú ľudia presťahovať, aby si mohli zachovať ich slobody. Ľavičiari nebudú chcieť žiť v našej blízkosti a určite nebudeme chcieť žiť v ich blízkosti. Hypoteticky by malo ísť o obojstranne výhodnú situáciu, ale treba brať do úvahy aj ďalšie faktory.

 

Musíme brať do úvahy aj červené okresy. Napríklad modrý štát Virgínia je v skutočnosti  modrý iba v niekoľkých okresoch. Väčšina je konzervatívna a postavila sa proti pokusom guvernéra Ralpha Northama, ktorý sa chytil zbraňových obmedzení a tvrdia, že budú ignorovať všetky nové zákony o zbraniach, ktoré Northam a štát schváli. Miestne vlády a šerifovia okresov sa dohodli že Northam v týchto miestach nemá právomoc.

 

Záverom je toto - ľavicová ideológia má kolektivistickú a totalitnú povahu. Je to úplne nezlučiteľné s konzervatívnymi princípmi slobody, sebaurčenia, zásluhovosti, obmedzenej vlády a ekonomiky voľného trhu.

 

Kult sociálnej spravodlivosti zašiel tak ďaleko vo svojom extrémizme, že akýkoľvek rozum a logika sú nimi skutočne hanobené. Otvorene podporujú masovú cenzúru, masové násilie voči nevinným ľuďom, zastrašovanie proti občanom, obhajujú ekonomické blokády a protiústavné mandáty(povinné používanie rúšok), podporujú drakonické covid pasy a sú partnermi s korporáciami Big Tech, ako aj s globalistickými inštitúciami ako Ford Foundation a Open Society Foundation. Sú diametrálne odlišní od všetkého, čo si konzervatívci a milovníci slobody vážia.

 

Úprimne povedané, je nepravdepodobné, že sa nám podarí zdieľať rovnakú časť zeme, nehovoriac o rovnakých mestách a štátoch, ale k tomu sa dostanem za chvíľu ...

 

Na štátnej úrovni došlo k dramatickému potlačeniu ústavných práv federálnou vládou za vlády Bidena. Patria sem opatrenia, ktoré agresívne presadzuje Svetové ekonomické fórum a ďalšie globalistické inštitúcie v mene „Veľkého resetu“. Niekoľko červených štátov prijalo zákony alebo výkonné nariadenia, vďaka ktorým je nezákonné vyžadovať dôkaz o očkovaní (očkovacie pasy). Niektoré modré štáty tiež „tvrdia“, že očkovanie nebudú vyžadovať, ale diabol je pri jednaní s politickou ľavicou v detailoch.

 

Guvernér a štátny zákonodarca v Montane neumožnia vládne presadzovanie očkovacích pasov A taktiež neumožnia korporáciám požadovať očkovacie pasy. V modrých štátoch, ako je Illinois, môže vláda dodržať slovo ohľadom pasov, nepotrebujú presadzovanie očkovania;  pretože všetko, čo musia urobiť, je umožniť veľkým korporáciám, aby to robili za nich.

 

S vysokými školami (verejné inštitúcie, ktoré sa tvária ako súkromné), leteckými spoločnosťami, hotelmi, nemocnicami a významnými obchodnými reťazcami, ktoré požadujú očkovací pas na účely zamestnania alebo nákupu, bude účinok covid tyranie rovnaký. Bez štátom zavedenej právnej ochrany, ktorá by obmedzovala sociálne inžinierstvo v podnikových monštrách, má systém stále všetky nástroje, ktoré potrebuje na presadenie kontroly.

 

Tieto spoločnosti už nereprezentujú súkromné podnikanie ani voľné trhy. Namiesto toho sú to prídavky zriaďovacej sily, ktoré na financovanie svojich operácií dostávajú miliardy dolárov daňových poplatníkov. Už by sa s nimi nemalo zaobchádzať, akoby mali rovnaké práva ako bežné podniky.

 

Ďalším zaujímavým vývojom je počet červených štátov, ktoré prijímajú zákony, ktoré bránia presadzovaniu akýchkoľvek nových federálnych kontrol zbraní. V Montane práve podpísal Greg Gianforte návrh zákona, ktorým zrušil federálne zákazy zbraní. Federálne pravidlá tu neplatia a štátne orgány činné v trestnom konaní majú zakázané pomáhať federálnym agentúram pri presadzovaní týchto zákonov. Podobné právne predpisy boli prijaté alebo sa o nich uvažuje v iných červených štátoch, ako sú Utah a Arizona.

 

Mainstreamové médiá o tomto vývoji takmer mlčali. Sotva uznajú konzervatívnu migráciu. Pochybujem, že vôbec budú hovoriť o rozchode, kým nebudú dôkladnejšie preskúmané údaje o najnovšom sčítaní ľudu a poštové údaje. Zmeny nášho národa však budú mať ďalekosiahle následky a v blízkej budúcnosti budú zrejmé.

 

„Veľký reset“ má byť globálnym projektom; to znamená, že nikto nemá právo sa odhlásiť. Ľavičiari a globalisti sú povestne zameraní na plantáže; sú presvedčení, že spoločnosť je nedobrovoľná, a ich pravidlá pre spoločnosť by sa mali vzťahovať na všetkých ľudí. Tí, ktorí chcú odísť, sa v skutočnosti považujú za zradcov, pretože samotný akt odchodu naznačuje, že systém je chybný a pochybnosti vytvárajú otázky a otázky vytvárajú požiadavky a požiadavky vedú k vzdoru a vzdor vedie k vzbure.

 

Progresívna / globalistická plantáž sa stáva cvičením antagonistického sebapotvrdenia - Nemôžete opustiť systém, pretože všetko je v poriadku, a ak by ste odišli, ľudia by si mohli myslieť, že niečo nie je v poriadku, a potom by nebolo všetko v poriadku, tak prečo by ste chceli rozrušiť vyvážiť a zničiť to, čo je už dokonalé?

 

V mojom poslednom článku som uviedol, že červené štáty v USA sú poslednými z miest na svete, kde je zakorenená sloboda voči Veľkému Resetu a ľudia majú prostriedky na to, aby sa bránili. Stále si za tým tvrdením stojím.

 

Niektorí konzervatívci predpokladajú, že krajiny ako Rusko budú bojovať proti resetu. Putin a ruská vláda však rovnako ako všetky vlády presadzujú rozsiahle obmedzenia, ktoré odporúča Svetové ekonomické fórum a Svetová zdravotnícka organizácia. Vedúci výboru ruského parlamentu pre verejné zdravie Dmitrij Morozov uviedol, že očkovacie pasy sú v Rusku „veľmi dôležité a potrebné“.

 

Zmierte sa s tým, neprichádza žiadna veľká vláda, ktorá by nás zachránila; tieto bludné fantázie o Rusku alebo akomkoľvek inom cudzom národe bojujúcom proti Great Reset musia prestať.

Záverom je toto: Americké červené štáty sú pravdepodobne jedinými regiónmi na svete, ktoré odolávajú programu resetovania a zároveň majú zbrane, ktoré podporia ich odhodlanie. Ak sa má začať vzbura proti globalistom, začne sa tu.

celý článok tu: https://alt-market.us/red-states-are-fighting-back-against-the-reset-what-does-this-mean-for-the-future/

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.