^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

Žádný inteligentní běloch nechce, aby si černoši a černošky brali jejich syny a dcery… Kdybych to řekla já, jsem ihned označena za rasistu, xenofoba a fašistu – a je na mě podáváno hned několik trestních oznámení.

 Pozitivní diskriminace – co to je? To je situace, kdy v záchvatu pocitu, že někoho nechceme diskriminovat (tedy znevýhodňovat z nějakého důvodu – např. příslušnosti k nějaké národnosti, „rase“, náboženské skupině – atd.) – uděláme pravý opak a přeženeme to tak, že jeho práva vnímáme naprosto zcestně a iracionálně a tak se i chováme. Pozitivní diskriminace je o tom, že se neumíme chovat objektivně a balancujeme z prava do leva a nazpátek jako smyslů zbavení, ale neumíme zaujmout pozici zlatého středu. Důsledkem jsou dalekosáhlé škody na společnosti, páchané jak na pozitivně diskriminované menšině, tak současně i na většině, která vnímá cosi nepřirozeného a nezdravého s nelibostí, jelikož zcela racionálně očekává negativní důsledky tohoto nezdravého konání pro celou společnost.

 

Pozitivní diskriminace se stala fenoménem dnešní doby. Jsme schopni popírat odvěké pravdy a napravovat odvěký řád – protože nám to tak bylo do té hlavy prostě vpraveno. Nevnímáme, že nejsme objektivní – přeci „prosazujeme dobro“, musíme menšiny integrovat do většiny. Jak ale toto naše „dobro“ vnímají racionální lidé?

Tři a půl minuty videa, které vám nabízím ke shlédnutí, jsou z roku 2011 – tedy z doby, kdy ještě společnost nebyla tak vyhraněna, jako dnes. Nicméně to neznamená, že záznam není aktuální – naopak, můj názor je, že rozhovor Muhammada Aliho s moderátorem je dnes aktuálnější, než v době svého vzniku.

Pro ty, kdo raději čtou a neradi ztrácejí čas, uvádím rychlý přepis tohoto rozhovoru:

Mohammad Ali:.….. přijde-li na mezirasové svatby, tak jsem si jist, že žádný inteligentní člověk sledující tento pořad, žádný inteligentní běloch nechce, aby si černoši a černošky brali jejich syny a dcery aby pak jejich děti byly napůl hnědí kudrnatí černoušci.

Moderátor: Tady musím namítnout, ale jsem si jist…

Mohammad Ali: Co se snažím říct je toto – vy sám to nechcete, ale vedete tuhle show, tak to musíte říkat.

Moderátor: To není pravda

Mohammad Ali: Proč byste něco takového chtěl udělat?

Moderátor: Protože mezi námi nevidím rozdíl.

Mohammad Ali: Ale.. My jsme strašně rozdílní..

Moderátor: Myslím, že společnost nás udělala jinými.

Mohammad Ali: Žádná společnost, Bůh nás udělal jinými.

Moderátor: Vždyť jsme všichni lidské bytosti.

Mohammad Ali:Poslouchejte: Modrý ptáci lítaj s modrýma ptákama, červený zase s červenýma. Poslouchejte a schválně mi řekněte, jestli se pletu. Tučňáci s tučňákama. Jen mi řekněte, až se zmýlím.

Moderátor: My jsme inteligentní a oni ne.

Mohammad Ali: Oni nejsou inteligentní a přesto zůstávají spolu, měli bychom mít víc inteligence než oni, mám pravdu? Káňata s káňaty, salašníci se salašníky. Všichni to jsou ptáci, ale mají rozdílné kultury. Orli lítají vysoko nad horama, káňata nad pouští, salašníci zase mezi stromy.

Moderátor: Káně by asi mělo problém jít do vrabce...

Mohammad Ali: Já taky. Neumím si představit žádné smíšené páry v Anglii nebo Americe, jak s pýchou vodí své děti.

Moderátor: To kvůli společnosti..

Mohammad Ali: Venku…

Moderátor: To kvůli společnosti. Je to chyba společnosti. Můžeme lidi převychovat.

Mohammad Ali: Život je podle mě příliš krátkej, než abych se kvůli dvoum dětem nechal převychovat. To si radši udělám vlastní. Nádherný dcery, nádhernou ženu, všichni budou vypadat jako já, všichni budeme šťastní a nebudu s tím mít žádnej problém. Žádnej problém. Nemiluju žádnou ženu tak, abych jí tímto peklem nechal projít a žádná proto není ani tak dobrá. Chápete?

Moderátor: Chápu a myslím, že je to smutné.

Mohammad Ali: Není smutný, že by moje děti vypadaly jako já. Každej inteligentní člověk chce, aby jeho děti vypadaly jako on. Je smutný, že nechci ztratit svou rasu, svou nádhernou identitu? Číňani milují Číňanky, své lehce snědé děti. Pákistánci milují svou kulturu, Židé milují svou kulturu, spousta katolíků si chce vzít opět katolíka; kdo by chtěl smrt své vlastní rasy? Vy nenávidíte své vlastní lidi, nechcete-li s nimi zůstat. Stydíte se za to, kým vás Bůh stvořil? Bůh přece nedělá chyby.

Moderátor: Myslím, že tomuhle se říká filozofická zoufalost.

Mohammad Ali: Tohle není zoufalost. Poslouchejte: žádná žena na celé Zeměkouli, ani černoška v muslimské zemi, mě nemůže potěšit, vařit mi a jednat se mnou jako americká černoška. Žádná, a už vůbec ne bílá žena, se nemůže identifikovat s mými myšlenkami a pocity, s tím, jak myslíme a mluvíme. Můžete vzít Číňana, dát mu Portoryčanku a předstírat, jak se milujou, emociálně a fyzicky, ale ve skutečnosti nejsou šťastni, protože ona poslouchá portorickou hudbu a on svou čínskou a prostě jim to nejde dohromady. Tohle je příroda, můžete dělat co chcete, ale je přirozené být s vlastními. Já chci být s vlastními. Miluju vlastní rasu. To není nenávist.

Jednotlivé kultury světa žijí na historicky daných územích a mají svá specifika. Tato svá území i specifika si musejí tyto jednotlivé kultury udržet a obhájit. Je to jejich závazek nejen vůči budoucím pokolením, ale i vůči předkům – kteří jim zde ony úžasné kultury zanechali jako nejdůležitější dědictví, kterého je třeba si vážit a které je třeba rozvíjet.

(pusťte si když tak české titulky kliknutím na první ikonku na panelu dole vpravo, objeví se, když na něj najedete myší)

 

zdroj: http://pravyprostor.cz/intergrace-jinych-kultur-je-utopie/

 

(pozn. moderátora: týmto nechcem v žiadnom prípade podporovať šovinizmus, práve naopak. Ak sa západ rozhodol vykonať samodeštrukciu vlastnej kultúry a rasy, je to ich vec, ak to chce vnucovať iným, čím len vytvárajú podmienky pre druhý extrém, zvaný šovinizmus, tak je načase zastaviť sa, bratia... Nemám potrebu, aby o mne rozhodoval súdruh Fico, do toho mi táral fanatik Blaha, Poliačik, "charakter" Béla a spolu sa zapríčinili o moc a fenomén pre kotlebizmus. Celé divadelné predstavenie završuje padlý "anjel" úradujúci so svojou sion. úderkou z prezidentského paláca. Neomarxizmus strieda šovinizmus-fašizmus alebo ináč, akcia=reakcia. V skutočnosti sú títo etatisti zajedno, nielen v tejto otázke, kým volič masírovaný mienkotvornými médiami si má myslieť, že je to naopak, stačí len otvoriť oči a možno aj obmedziť vymývanie mozgov skrz média a ich analy-tikov a iných sociálnych inžinierov)

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.